FAGERBORGKVARTALET

– IKKE BARE EN ARKITEKTONISK PERLE

PREMIUM. Alle våre leiligheter har PREMIUM kvaliteter og får bla. vannbåren gulvvarme og 1-stav parkett type Eik Northern Light på gulvene i oppholdsrom, noe som skaper en herlig og lun atmosfære i hele leiligheten. De største boligene får også flere bad, samt eget vaskerom og/eller gjestetoalett. De innbydende badene blir tidløse og elegante, med «Marthe Beige Matt» kvalitetsfliser på gulv og vegg. En egen stilfull og nedsenket dusj-sone vil ikke bare invitere deg til en god start på dagen, men også fremstå som ”det lille ekstra” på ditt nye, moderne bad. Vi tilbyr kostnadsfrie tilvalg i grå farge på baderomsflisene. 

Vi har valgt kjøkkeninnredning Solid i en varm gråtone fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkken – vinner av kvalitetsutmerkelsen «Best i test». Dette kjøkkenet har glatte flater med svakt avrundet kant gjør kjøkkenet enkelt å holde rent. Push-to-close for overskap og mørke runde knotter for underskap er eksklusive detaljer. Vedlikeholdsfri Solid Core Fenix benkeplate i sort-matt utførelse samt stillegående og effektiv slimline-ventilator med energibesparende og behagelig LED-belysning sørger for ren luft. I tillegg kommer integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandør. Solskjerming leveres som standard for vinduer på spesielt solrike fasader.

 

PREMIUM+  har i tillegg en eller flere eksklusive tillegg utover PREMIUM leilighetene. Hva med takhøyde opptil ca. 3,15 meter - noe som skaper en unik, lys og luftig romfølelse. Flere får også egen privat takterrasse. 1-stavs parkett av typen Eik Natur i børstet matt lakk som gir en tidløs moderne og eksklusiv finish i leiligheten. Vannbåren gulvvarme gir i tillegg en lun og god varme uten behov for tøfler, selv på årets kaldeste dager.

I tillegg til dette blir det felles takterrasse, sykkelboder, lading for elbil i garasje med mer.


58376605_2211286998936519_70422707134613

90 ÅR MED HVERDAGSGLEDE

I nesten 90 år har vi på fabrikken fortsatt og bygge kjøkken etter tidens behov og ønsker. Vi har konsekvent holdt fast ved vår tanke om at kvalitet og erfaring gjør det mulig å bane nye veier. Vi bygger kjøkken, bad og oppbevaring med samme entusiasme, nå som da. I dag snakker vi gjerne om Hver Dags Glede. For det er akkurat det vi mener at et bra kjøkken skal være - både nå og i fremtiden – en kilde til hverdagsglede.

 

MILJØET ER VIKTIG

Miljøet er viktig. Drømmekjøkkenet har som målsetting og stadig minimere miljøpåvirkningen i vår virksomhet. Det omfatter alle områder vi selv kan påvirke slik som valg av råvarer, leverandører, transport, energiforbruk, utslipp mm. Det ligger i vår tradisjon å produsere produkter med høy kvalitet.  Produkter som holder lenge. For oss henger kvalitet og miljø sammen. I tilvalgsprosessen møter du som kunde dyktige prosjektkonsulenter med særlig teft for interiør, trender og moter, som aktivt følger opp deg som kunde med gode råd samt positiv veiledning i tilvalgsprosessene. Tilvalgs- og leveranseprossessene sørger også for at du får ditt kjøkken 100% tilpasset etter dine behov og ønsker, og at ditt drømmekjøkken er på plass og komplett når du flytter inn i den nye leilighet. 

 

Drømmekjøkkenets produkter, og våre montasjeprosesser tilfredsstiller alle krav til miljø, og gjenvinning. Våre produkter og benkeplater i heltre blir produsert av FSC-sertifisert virke, hvilket betyr at vi ikke benytter 

virke fra regnskog i vår produksjon. Våre produkter i både produksjon og montasje utelukker bruk av miljøgifter i.h.t  A20-listen i.h.t BREEAM. 

DRØMMEKJØKKENET

Drømmekjøkkenet har produsert kjøkken, baderom og garderobe i nesten 90 år. Med deres løsninger får man foruten høy kvalitet og gode løsninger, også en følelse av velbehag. Denne følelsen har preget Drømmekjøkkenet i mange år, og har sakte men sikkert blitt deres fremste kundeløfte, Hverdagsglede. 

Kjøkkenfrontene kan fås i et stort antall farger og materialer – med andre ord et bredt sortiment å velge i. 

 

Når du kjøper et kjøkken fra Drømmekjøkkenet kan du få det eksklusive skuffesystemet Design Box®. Det har fullt uttrekk og selvlukkingsfunksjon i alle skuffer.  

Det er mulig med spesialtilpasninger utover standard modulstørrelser som gjør at du kan få maksimalt utnyttelse av ditt kjøkken i det området du har til rådighet for ditt kjøkken. 

55759998_321854685384330_575724600492346
55829085_279061436347255_242987402397535