top of page

Fagerborgkvartalet + Heime = Sant!

Heime er symbolet på et godt nabolag! En plattform for informasjon, delingsløsninger og felles aktiviteter for dere som bor i Fagerborgkvartalet. Her vil du blant annet kunne bli med i nabo-grupper som organiserer felles turer, vinsmaking eller lignende. Du kan booke delingsbil, el-sykkel, dele verktøy og tjenester med naboene - og etter hvert kanskje renhold, handling og mye mer. Det beste med denne ordningen er at du selv også vil kunne være med og påvirke hvilke tjenester som skal være tilgjengelige. Velkommen til et fantastisk godt bomiljø i Fagerborgkvartalet.

Skjermbilde 2022-02-16 kl. 17.49.43.png

Appen Heime

gir deg tilgang til

alle fasiliteter...

Et rikt og godt nabofellesskap

Heime er en tjenesteleverandør, i form av en app, som er med på å skape gode nabolag. Appen vil også være en viktig informasjonkilde og organisering av sameiet i Fagerborgkvartalet. 

GettyImages-1004533858.jpg

Sosiale aktiviteter

Heime arrangerer egne aktiviteter kun for dere i Fagerborgkvartalet. Det gir deg muligheten til å delta på interessante aktiviteter som diverse kurs ala vinsmaking, matkurs,  lunsj & learn, og mye mer. I Fagerborgkvartalet vil du virkelig trives.

GettyImages-1149259648.jpg

Booking funksjoner

Reserver og betal for delingsbil eller sykkel. Eller kanskje du skal dele batteridrillen med naboen? Gjennom Heime kan du få tilgang til alt sameiet bestemmer seg for å dele.

Utvidet servicetilbud

Fra Heime plattformen kan man bestille vaskehjelp, personlig trener, book frisør time eller frokost levert på døren. I samråd med beboere knyttes boligprosjektet til tjenestetilbud i nærområdet.

GettyImages-694950518.jpg

Naboer hjelper naboer

Hvorfor sende hunden på kennel når familien over gangen elsker hund. Og skrutrekker, låner du av hyggelige Geir i første etasje.

GettyImages-1191299066 (1).jpg

En enklere og mer innholdsrik hverdag med et skreddersydd servicetilbud –akkurat slik du vil ha det. Dette er noe du virkelig kommer til å sette pris på.

bottom of page