MANGE GODE GRUNNER TIL Å FLYTTE FRA ENEBOLIG TIL FAGERBORGKVARTALET

Si farvel til plenklipping og snømåking, og hei til et lettere liv. I Fagerborgkvartalet i sentrum av Lillestrøm har du alt du trenger rett utenfor stuedøren.

Når barneoppdragelse, jobb og ekteskap skal sjongleres, er det en viss bostandard vi ønsker oss - flere soverom, privat hage og kanskje en kjelleretasje hvor leker og rot kan skubbes unna. 

 

Men så blir de minste ganske store, flytter ut av redet og dere blir sittende igjen og vente på besøk av barn og barnebarn. Da kan all plassen oppleves som mer plagsom enn velsignelse. Ubenyttet areal som brukes til oppbevaring av ting man ikke bruker, og ubrukte soverom som man må varme opp og holde vedlike. Det er da det store spørsmålet kanskje dukker opp: 

 

Skal dere selge eneboligen hvor barna har vokst opp og kjøpe noe mer praktisk, moderne og vedlikeholdsfritt? 

 

Svaret bør i de fleste tilfeller være ja! Gjør dere selv en tjeneste, øk trivselen og få mer fritid på kjøpet. 

En ny vår

Pensjonsalderen er kanskje livets høst, men høsten er en vakker tid. En periode i livet hvor du kan fokusere på deg selv og eventuell ektefelle eller partner. Hvor du kan reise når du vil og hvor du vil, og unne deg litt ekstra hverdagsluksus. Et restaurantbesøk eller to midt i uken, eller et glass vin på balkongen med venner eller gode naboer. Med en villa er dagene mer preget av forpliktelser og alt som skulle ha vært gjort. Hager som skulle vært stelt, eller fasader og vinduskarmer som burde vært beiset eller malt. For ikke å snakke om vinterens tunge snø som skal fjernes fra oppkjørselen.

Beholde, kaste eller gi bort

Mange kvier seg for å flytte fra enebolig til leilighet, og grunnen befinner seg gjerne på loftet og i kjelleren. Alt som er samlet opp, spart på og lagt til side i løpet av et liv. Den yngre garde har i dag stort fokus på gjenbruk og du kan garantert glede barn eller barnebarn med møbler, utstyr eller ting som ligger gjemt og bare samler støv. Det de ikke vil ha eller har plass til kan lett selges på bruktmarkeder som Finn.no - og kanskje får dere penger til en ekstra ferie. 

Store fordeler med å kjøpe nytt

Kjøper du en leilighet i et nytt prosjekt, hvor utbygger har lagt sin flid i funksjonalitet og god kvalitet, kan du glemme pakninger som må byttes, rør som lekker og fasader som må utbedres. Medfølgende boder gjør at du kan ta vare på det du trenger og faktisk bruker, og ha umiddelbar tilgjengelighet til dette en heistur unna. Den frihetsfølelsen det medfører er gull verdt når du passerer middelalderen, og ser frem mot pensjonisttilværelsen. 

 

Midt i Lillestrøm sentrum reiser det seg nå seg et kvartal hvor alt dette er ivaretatt. Kjøper du i Fagerborgkvartalet vil du bo i en arkitektonisk perle med fantastiske bokvaliteter. 

Velg mens du kan velge

For når du først skal ta det store steget og bytte bolig, er det viktig at du gjør det når du kan bestemme alt selv. Hvor du skal bo, hvor stort du skal ha det, hvilke fritids- og kulturtilbud som er viktig for deg og hvilke løsninger som vil gjøre leiligheten til din drømmeleilighet. 

 

Fagerborgkvartalet finner du der Lillestrøm sentrum møter villabebyggelsen. Dette er en av Lillestrøms absolutt flotteste beliggenheter. Leilighetene ligger meget sentralt med gangavstand til alt byen kan friste med, som spennende butikker, koselige kafeer, gode restauranter og andre kulturopplevelser. Ikke minst er det kun en kort spasertur før du er på toget på vei mot resten av verden. En togtur som tar deg til Oslo eller Gardermoen på kun 10-12 minutter

Velkommen til ditt nye hjem

Fagerborgkvartalet bygges rundt et hyggelig og innbydende atrium, og vil bestå av 145 moderne, lettstelte og funksjonelle leiligheter med variasjon i både størrelse og utforming. Ved å velge en bolig her får du et hjem der kun det beste er godt nok. Boligenes størrelse varierer fra sjarmerende 2-roms til romslige 5-roms leiligheter. Alle har premium kvaliteter og høy standard for å tilfredsstille dine kvalitetskrav, og kanskje også noen behov du ikke visste du hadde. 

Velg fra øverste hylle

I Premium+ leilighetene kan du få en takhøyde på over tre meter, som skaper en unik, lys og luftig romfølelse. Inviter gjester og se dem bli overraskende begeistret over hvor romslig og eksklusivt det føles under et høyt tak. Flere av leilighetene har også en privat takterrasse der du kan nyte solfylte ettermiddager eller sene sommerkvelder. 

 

Felles for både Premium- og Premium+-leilighetene er materialer av høy kvalitet, smarte løsninger og eksklusive detaljer. Alle oppholdsrom har en-stavs eikeparkett og gir en tidløs, moderne og eksklusiv finish. Med vannbåren gulvvarme får du en lun og god atmosfære, som kjennes herlig for kalde føtter selv på årets kaldeste dager. 

 

I Fagerborgkvartalet ligger alt til rette for det gode liv i flotte omgivelser, og en verden som kun er en togtur unna