LEILIGHETENE FOR DEG MED HØYE KRAV

Drømmer du om en bolig der kvalitet står i fokus og som samtidig oppfyller alle dine krav? I Fagerborgkvartalet finner du nye, eksklusive leiligheter med alt du kan ønske deg - pluss litt til. 

Du har kanskje sett barna flytte hjemmefra og sitter nå igjen med en enebolig som føles tom og som det er mer jobb enn fryd med? Eller er du rett og slett på jakt etter noe nytt, moderne og ikke minst noe som oppfyller kravene dine om høy standard? Du drømmer kanskje om et sted der alt fungerer som det skal og uten at du får følelsen av å bo trangt. 

 

Da kan Fagerborgkvartalet være akkurat det du trenger. 145 flotte leiligheter bygges nå på tomten til historiske Fagerborg Hotell i Lillestrøm sentrum. 

For deg som vil mer enn å bo

Fagerborgkvartalet finner du der Lillestrøm sentrum møter villabebyggelsen. Dette er en av Lillestrøms absolutt flotteste beliggenheter. Leilighetene ligger meget sentralt med gangavstand til alt byen kan friste med, som spennende butikker, koselige kafeer, gode restauranter og andre kulturopplevelser. Ikke minst er det kun en kort spasertur før du er på toget på vei mot resten av verden. En togtur som tar deg til Oslo eller Gardermoen på kun 10-12 minutter. 

 

Fagerborgkvartalet er et klokt valg for deg som vil mer enn å bo. Her bor du både urbant og sentralt, men likevel ikke i et utpreget boligstrøk. 

Velkommen til ditt nye hjem

Fagerborgkvartalet bygges rundt et hyggelig og innbydende atrium, og vil bestå av 145 moderne, lettstelte og funksjonelle leiligheter med variasjon i både størrelse og utforming. Ved å velge en bolig her får du et hjem der kun det beste er godt nok. Boligenes størrelse varierer fra sjarmerende 2-roms, til romslige 5-roms leiligheter. Alle har premiumkvaliteter og høy standard for å tilfredsstille dine kvalitetskrav, og kanskje også noen behov du ikke visste du hadde.

 

I Premium+ leilighetene kan du få en takhøyde på over tre meter, som skaper en unik, lys og luftig romfølelse. Inviter gjester og se dem bli overraskende begeistret over hvor romslig og eksklusivt det føles under et høyt tak. Flere av leilighetene har også en privat takterrasse der du kan nyte solfylte ettermiddager eller sene sommerkvelder. 

 

Felles for både Premium og Premium+ leilighetene er materialer av høy kvalitet, smarte løsninger og eksklusive detaljer. Alle oppholdsrom har enstavs parkett i eik som er børstet i matt lakk som gir en tidløs, moderne og eksklusiv finish. Med vannbåren varme får du en lun og god atmosfære, som kjennes herlig for kalde føtter selv på årets kaldeste dager. 

Gode opplevelser på kjøkkenet

Samle familie og venner i boligens naturlige midtpunkt - kjøkkenet. Dette skal være et rom du trives i, for her tilbringes mange timer. Derfor er det viktig med et kjøkken som har høy kvalitet, som tåler bruk og er varig. 

 

Vi har valgt kjøkkeninnredningen Solid i en varm gråtone fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkkenet. Et elegant og moderne kjøkken, som også er vinner av kvalitets-utmerkelsen «Best i test». Eksklusive detaljer som Push-to-Close for overskapene og mørke runde knotter for underskapene setter prikken over i'en, samtidig som at glatte overflater gjør det enkelt å holde det rent. 

 

Gled deg til å tilbringe mange timer med god mat og godt selskap i ditt helt nye kjøkken. Her er det rom for både kreativ kokkelering, men også rolige 

Badet med det lille ekstra

Få den beste mulige starten på dagen. La kroppen våkne før du finner veien til et elegant, men tidløst bad. Gulv og vegger er lagt med «Marthe Beige Matt» kvalitetsfliser, som gjør badet til et innbydende rom der du har lyst til å tilbringe egentid. Slå på vannet i en egen stilfull og nedsenket dusjsone som inviterer til en god start på dagen på ditt nye, moderne bad. 

 

I de største leilighetene får du også flere baderom for deg som har behov for det eller bare vil unngå faren for å vente i kø. Her blir det også eget vaskerom og gjestetoalett som er praktisk, men også utrolig komfortabelt. 

Hjemme bra, ute best?

Alle leilighetene har selvfølgelig balkong, terrasse eller begge deler. Nyt total avslapning på lune ettermiddager på din private balkong eller terrasse og la sola varme deg opp. 

 

Det finnes også felles takterrasse på ca. 740 kvadratmeter. Denne er delt inn i soner for forskjellig bruk, som bespisning, sosial hygge, men også med mulighet for å trekke seg tilbake for å få ro og slappe av. 

Arkitektonisk perle

Fagerborgkvartalet får en moderne og spennende fasade. Arkitektene har jobbet ut i fra en visjon om å utforme en arkitektonisk perle med høy kvalitet, både med tanke på utformingen av bebyggelsen, leilighetene og uteområdet. En helhetlig kvartalsbebyggelse rundt et frodig, indre gårdsrom utgjør et sted som er hyggelig og attraktiv for dere som bor her og besøkende. Målet er et unikt kvartal med spennende arkitektur. 

 

Midt i kvartalet skal det plantes et tuntre, som vil gi gårdsrommet en særegen karakter du ikke føler du har sett før. Inspirert av en frodig skogbunn blir det et mangfold av spennende planter. Det er lagt ekstra omtanke i alle detaljer for at Fagerborgkvartalet med rette skal vise seg med et helhetlig og gjennomarbeidet uttrykk. 

 

I kvartalets første etasje er det lagt opp til mindre næringslokaler som vil være med på å bidra til et levende miljø i og rundt kvartalet. Her finner du alt du trenger for å nye hverdagen eller noe ekstra i helgene. 

 

Og aller best - et kjært hjem å komme hjem til der du vil trives i lang tid fremover.