EN GOD INVESTERING FOR FREMTIDEN

På jakt etter ny bolig? Da bør du rette blikket mot Lillestrøm og Fagerborgkvartalet. 

Uansett hvordan boligprisene varierer - å kjøpe bolig er en viktig investering for de fleste av oss. Enten det er første gang du kjøper noe eget eller om du har hatt flere boliger, skal du kunne føle deg sikker på at du har gjort det rette når du setter nøkkelen i låsen på din nye bolig. 

 

Er du på jakt etter en leilighet i et urbant område, og samtidig gjøre en langsiktig investering, bør du rette blikket mot Fagerborgkvartalet i Lillestrøm. Her bygges 145 leiligheter i ulik størrelse, men alle i høy kvalitet. Perfekt for deg som vil bo midt i smørøyet i et område som er i vekst. 

Den nye småbyfavoritten

Lillestrøm er småbyen som har utviklet seg til å bli en favoritt blant mange. Her får du alt du trenger for å leve et urbant liv med et bredt fritids- og kulturtilbud, en mengde spennende restauranter og kafeer og selvfølgelig Lillestrøm Sportsklubb for deg som har hjerte for fotball.

 

Ikke minst er Lillestrøm et perfekt knutepunkt mot Oslo og resten av verden. Det tar drøyt 10 minutter fra du går på toget på Lillestrøm stasjon til du kan gå av på Oslo S - klar for storbylivet. Om du heller vil kjøre selv, tar det omtrent 20 minutter inn til byen. Hovedstaden er altså nærmere enn man kanskje skulle tro. 

 

Skal du ut og reise kan du ta Flytoget hele veien til Gardermoen, en tur som er unnagjort på bare 12 minutter. 

Populært utenfor Oslo

Dette er bare noe av det som lokker folk i alle aldre til Lillestrøm og som har gjort området til et attraktivt boligmarked. Nærheten til hovedstaden og svært gode transportmuligheter fører til høy popularitet blant pendlere. 

 

Lillestrøm har de siste årene vært et av de mest populære områdene umiddelbart utenfor Oslo, ettersom du får mer igjen for pengene her enn i hovedstaden, samtidig som du faktisk bare bor 10 minutter unna. 

 

I tillegg har Norges varemesse, og det at Flytoget stopper i Lillestrøm, ført til at stadig flere konferanser og messer blir lagt til området. Det gir vekst i arbeidsmarkedet, som er forventet å gi positivt utslag for dem som velger å investere i bolig her nå.

Invester i noe nytt

Skal du først kjøpe bolig, er det ingenting som er så deilig som et helt nytt hjem. Et sted der ingen andre har bodd før deg, det er ingen hakk i gulvet eller merker i tapeten og hvor alt fungerer som det skal. 

 

Fagerborgkvartalet vil bestå av leiligheter i ulik størrelse, tilpasset de fleste lommebøker. Men felles er at kvalitet står i fokus og er gjennomgående fra uteområder til den minste lille detalj. 

 

Alle leilighetene er luftige og flotte med kvalitetsmaterialer som en-stavs parkett, kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer og flislagte bad. Vannbåren gulvvarme sørger for et lunt og godt miljø, der selv ikke de kaldeste føtter behøver tøfler. Du får en egen balkong eller uteplass der hvor du kan invitere til gjester til selskap eller nyte solen i ro og fred. 

 

Fagerborgkvartalet bygges rundt et hyggelig og innbydende atrium. I første etasje er det lagt opp til mindre næringslokaler som skal bidra til et levende miljø rundt kvartalet. 

 

Ved å investere i et hjem i Fagerborgkvartalet bor du ikke bare i en av Lillestrøms beste beliggenheter, men du får også en bolig i et elegant, moderne og miljøvennlig bygg med svært gode kvaliteter og spennende variasjoner. 

I smørøyet

Høres det ikke fristende ut å få alt du trenger rett utenfor døren din? I Fagerborgkvartalet får du nettopp det. Her bor du midt i smørøyet med alt Lillestrøm har å by på rett rundt hjørnet. Leilighetene bygges på tomten til historiske Fagerborg Hotell og har direkte tilknytning til sentrum, Stortorget, Lillestrøm stasjon og parken på Volla.

 

Visste du for eksempel at Lillestrøm er blant stedene i Norge som har flest restauranter per innbygger? Med andre ord, her finner du noe for enhver smak. Det finnes i tillegg en rekke koselige kafeer der du kan nyte noe godt sammen med venner eller gå innom for en kopp kaffe og en croissant på vei til jobb. 

 

Her finner du også en sjarmerende gågate med mange spennende butikker, helse- og velværetilbud og bibliotek. Kulturtilbudet vokser i takt med byen. Rett i nærheten har du blant annet Lillestrøm Kultursenter, Akershus Teater og Odeon Kino. 

 

Om kvelden kan du nærmest rusle i tøflene ned til ett av sentrums hyggelige utesteder for et glass vin. 

 

Når du trenger naturens ro, er det kort vei til Østmarka med gode muligheter for rekreasjon med tur- og skiterreng og badevann. 

Sykkelbyen Lillestrøm

Lillestrøm er uten tvil byen der du kan bo urbant, men også stedet det er enkelt å leve grønt uten bil. Det er enkelt å komme seg rundt i området og det er relativt korte avstander, så ta på deg gåskoene eller lei en bysykkel. Stor satsing på gang- og sykkelveier har ført til at Lillestrøm allerede i 2008 ble kåret til Norges beste sykkelby. 

 

Det er gode muligheter for å sykle i byområdene og i naturskjønne omgivelser. Uansett har du kilometervis med sykkelveier ideelt for opplevelser, mosjon og rekreasjon, og selvfølgelig for å komme deg rundt på en miljøvennlig måte.

 

Kombinert med et svært godt kollektivtilbud og nærheten til Oslo og Gardermoen, dekker det de fleste transportbehov og det går absolutt fint an å bo her uten å ha bil. 

For alle

Med en leilighet i Fagerborgkvartalet har du alt du trenger innen rekkevidde, samtidig som du får en bolig i et område i stadig utvikling. Legg fra deg bekymringer om oppussing og skjulte skader, og gjør deg heller klar til å flytte rett inn i et ferdig hjem tilpasset alle dine behov. 

 

Velkommen til å oppleve ditt nye hjem.